Učenici Komercijalno-trgovačke škole Split i profesorice Ivana Čota, Sanja Balić i Marija Istenić kao sudionici projekta Centra izvrsnosti multimedija i jezika CIMAJ sudjelovali su na međunarodnoj stručno-znanstvenoj ENTER konferenciji koja je trajala od 2. do 3. prosinca 2022. u Spaladium areni. KonTaŠ? novinari izvještavali su s mjesta događaja preko društvenih mreža (Instagrama i TikToka) te su napisali i članak o dvjema panel raspravama koje su aktivno pratili: Imamo li budućnost? i I šta sad? Kako planove provesti u djelo?.

Prvu panel raspravu Imamo li budućnost? vodio je duhoviti Britanac Michael Freer, a sugovornici su mu bili Damir Jugo (Veleučilište Edward Bernays), Mislav Balković (visoko učilište Algebra), János Hódsàgi (Millestone Institute iz Budimpešte) i Ranko Milić (CEDRA Split).

Drugu panel raspravu I šta sad? Kako planove provesti u djelo? vodio je Ilija Krišto, a sugovornici su mu bili Vinko Filipović (Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje), Antonija Gladović (Agencije za mobilnost i programe EU) i Hrvoje Bakić (Ministarstvo znanosti i obrazovanja).

Odgovore sudionika panel rasprava na pitanja kakvi su planovi za budućnost obrazovanja potražite na portalu izvrsna.hr:

Atmosferu s Enter konferencije pogledajte u našoj galeriji,
na Youtube kanalu
i na društvenim mrežama (Instagram i TikTok).

Video: Michaela Viculin 2.c i Dominik Rvović 3.n za KonTaŠ?

Pišu: Mirta Ožić-Bebek i Antonia Slavić, 2.c

Previous articlePredstavljanje romana “Crvena voda”
Next articleNastavak priče

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here