I ove godine smo održali dan akcije ,,A di si ti?!” 16.12.2023.

Ucenici (volonteri), nastavnici te stručna služba ponovno su sudjelovali na humanitarnom 22. po redu buvljaku u organizaciji Udruge Most. Bio je to jedan sunčan dan, ali s malo dodatka vjetra koji je u nas unosio još veću motivaciju za ovakvu akciju! 

Ova akcija ima cilj prikupljanja sredstava za beskućnike grada Splita koji su korisnici smještaja u Splitskom prihvatilištu za osobe bez doma te također za osobe koje žive u neprihvatljivim i iznimno teškim situacijama.

Oduvijek sam bila za pomaganje u ovakvim slučajevima i to me istinski raduje, ostali učenici i ja s osmijehom na licu prihvatili smo ovu akciju. Bez obzira na onaj dodatak vjetra bili smo motivirani i ushićeni što baš mi sudjelujemo u takvoj akciji jer doista važno je činiti dobro!

Akcija ,,A di si ti?!” jedna je od ljepših uspomena koje ću pamtiti u životu, atmosfera je bila neizreciva riječima, neopisiva iti jednim pridjevom. Bilo mi je doista lijepo i smatram da je ovo jedna velika pouka u životu za mene.

Također, i ove godine oborili smo rekord broja štandova (95) te do broja organizacija sudionika (85) pa i 500 volontera. Ponosni smo na prikupljenih 25 782 € sredstava.

Jako sam sretna što je i ove godine moja Komercijalno-trgovačka škola Split sudjelovala i dala svoj mali doprinos ovoj akciji. Jedva čekam da se nešto ovako slično organizira ponovno!

autorica: Mia Kričković 3.b

Previous articleHumanitarna akcija za socijalnu samoposlugu udruge MoST
Next articleU svijetu knjiga – tamo gdje čarolija pisane riječi nikada ne prestaje